New York, USA 2011

Dag 1 – 13/10/2011

Één goedemiddag vanuit hartje NYC! Gisteren nacht zijn we precies om 04:00 uur vertrokken richting Schiphol. Dit keer geen dingen vergeten, dus konden in één keer doorrijden. Het was erg rustig op de weg, dus geen haast gemaakt.

Eenmaal aangekomen op Schiphol zijn we meteen maar goed begonnen met een ontbijtje van, jawel, de McDonalds! Dit om meteen lekker in de stemming te komen. Toen we op de borden keken, zagen we dat er één vlucht delayed was en je raad natuurlijk al welke! Want van alle 230 vluchten die er op het bord stonden, was die van ons vertraagd! De vlucht was vertraagd met 25 minuten waardoor we om 09:40 zouden vertrekken. Uiteindelijk vertrok vlucht CO 071 om iets over 10.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.