Hotel review – EAST Hotel Miami. 

Afgelopen weekend heb ik overnacht in het nieuwe EAST Hotel in Miami. Het hotel is te vinden in Brickell (downtown) en heeft een super locatie! Zeer dichtbij alle restaurants, clubs, bars en South Beach.

Het is een vijf-sterren hotel en prijzen beginnen vanaf 259,- USD per overnachting. Ik kan zeker de corner room aanraden welke uitzicht heeft over de stad en zee. De bedden zijn zeer comfortabel en de kamers hebben een zeer luxe uitstraling. Er is gebruik gemaakt van duurzame en luxe materialen. Zo is er ook een regen douche  en een bad met uitzicht over zee te vinden en ziet de badkamer er heel chique uit. 


Het hotel heeft een prachtig zwembad met een luxe uitstraling. Het is niet al te groot, dus verwacht weinig plaats wanneer het druk is. 


Bovenop het hotel is er een rooftop bar/ restaurant met een fantastisch uitzicht over Miami en South Beach. Maak een reservering wanneer je hier wilt eten omdat het vanaf 17:00 al helemaal vol zit!


Enige minpuntje is dat de bediening bij het zwembad niet 100% op orde was. Het 5 keer herhalen van mijn order zou niet mogen in een 5 sterren hotel. Verder was alles uitmuntend!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.